Menu

Heren Jachtjas

Donkergroen
Nieuw
Heren Jachtjas
Donkergroen
  Donkergroen
  € 239,00
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Spel vol karakter. In de praktijk getest

  Dergelijke vesten bewezen oorspronkelijk hun waarde bij de jacht. Dat is geen slechte referentie, aangezien jachtkleding vooral gekenmerkt wordt door een hoge mate van functionaliteit. Dat is hier ook het geval. Het buitenmateriaal is een zachte en soepele stof van zuiver katoen, en een gedeeltelijke voering in de bovenrug, eveneens van katoen, verhoogt het draagcomfort. Tellason rust het gilet uit met drie opgestikte klepzakken met knijpplooien. De zakken hebben metalen drukknopen die gemakkelijk met één hand kunnen worden geopend. Er zijn ook twee binnenzakken. Om intercontinentaal transport te vermijden, laat Tellason het gilet vervaardigen in een partnerbedrijf in Noord-Italië.

  Tellason. Hoogste kwaliteit uit Californië

  Achter Tellason, gevestigd in San Francisco, staan Tony Patella en Pete Searson. Beiden brengen een behoorlijke hoeveelheid ervaring mee: Voordat zij een paar jaar geleden voor zichzelf begonnen en sindsdien een goede naam hebben opgebouwd met hun eigen merk, waren zij al twee decennia werkzaam in de kledingindustrie als confectionair. Zij ontwikkelen authentieke kledingstukken waarvan de rolmodellen vaak in de werkwereld te vinden zijn. Bij het samenstellen van kledingstukken maken zij graag gebruik van beproefde en karaktervolle stoffen, bijvoorbeeld denim uit Japan of stoffen voor gildekleding uit Duitsland.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208266

   100% katoen. Gedeeltelijke voering (bovenrug) en zakvoering 100% katoen. Metalen drukknopen, stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Italië. Ruglengte in maat L = 65 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu