Menu

Harris Kristal Ooggel

Harris Kristal Ooggel
  € 25,90Basisprijs: € 863,33/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Klassieker. Harris Kristallen Ooggel

  Bewezen ooggel van de Londense drogisterij D. R. Harris & Co. Het verzorgt en beschermt de gevoelige huid rond de oogleden met toverhazelaar, komkommernextracten en rozenwater.

  D. R. Harris - Londens specialist in mannenverzorging sinds 1790

  D. R. Harris is een van de oudste apothekers van Londen, zo niet de oudste, en is in die hoedanigheid nog steeds Hare Majesteits hofleverancier. Sinds zijn oprichting in 1790 heeft D. R. Harris zijn pand in de wijk St. James's. Het kreeg al snel een reputatie als specialist voor traditionele producten voor nat scheren, zoals scheerzepen, crèmes, aftershaves en colognes, maar ook huidverzorgingsproducten behoorden toen al tot het repertoire. Inmiddels heeft de Londense drogisterij ook een uitgebreid assortiment haarverzorgingsproducten, huidverzorgingsseries en zepen voor mannen en vrouwen in het programma.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16209

   30 ml potje
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu