Menu

Gordijn Zuiver Linnen

Hoogte 200 cm - Puur wit
Gordijn Zuiver Linnen
Hoogte 200 cm - Puur wit
Puur wit
219,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Puur linnen. Met een rijke, zachte drapering

Een eenvoudig, zuiver wit gordijn gemaakt van zuiver linnen, dat wordt verkregen uit het beste langvezelige vlas van Europese oorsprong. Door de fijnheid van de weefstructuur - het aantal garen in de schering bedraagt hier Nm 15, in de inslag zelfs slechts Nm 10 - is de doekgebonden stof stevig en dicht en heeft zij een rijke, zachte drape. Wij bieden de gordijnen kant-en-klaar aan in verschillende hoogtes. Ze zijn aan alle kanten gezoomd.

Gordijnen van zuiver linnen

Van de traditionele weverij Vieböck in het Oostenrijkse Mühlviertel krijgen we gordijnen van zuiver linnen van buitengewone kwaliteit: het linnen wordt verkregen uit langvezelig vlas van Europese oorsprong en in de hoofdvestiging van het bedrijf in platbinding geweven. De gordijnen zijn kant-en-klaar en klaar voor onmiddellijk gebruik.

Productinformatie

Artikel nummer 27282

100% linnen. Oorsprong Europa. Basisgewicht 250 g/m². Machinewasbaar tot 60 °C; niet centrifugeren en niet in de droger drogen. De krimp is 3-4%. Kleur zuiver wit. De zoom is 10 cm breed, het gordijnband 5 cm breed. Geweven en geconfectioneerd in Oostenrijk. Levering zonder gordijnroede en ringen.
Breedte van het gordijn 150 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu