Menu

Giannina espressoapparaat

Klein
Giannina espressoapparaat
Klein
€ 114,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Nog steeds superieur. De Giannina

De beroemde "Giannina" wordt al meer dan vijf decennia geproduceerd in een familiebedrijf aan de zuidelijke rand van de Italiaanse Alpen. Het wordt al lang geproduceerd met een basis die geschikt is voor inductiekookplaten. Het uiterlijk van de cafetiere is vrijwel ongewijzigd gebleven - de vorm en het materiaal (gepolijst roestvrij staal in plaats van aluminium) zijn hetzelfde gebleven; het handvat van de pot, dat nu in roestvrij staal is gegoten en tevens als sluitclip dient, is steviger en ligt daardoor beter in de hand dan bij eerdere modellen. Het deksel van de kan, dat gemaakt is van roestvrij staal, is bijna drupvrij en houdt de kan steeds stevig vast. De "Giannina" heeft ook zijn variabiliteit behouden - afhankelijk van de positie van het filterelement, dat op twee hoogtes in het onderste deel van de pot kan worden gehaakt, bereidt hij verschillende hoeveelheden espresso. Winnaar van de Red Dot Design Award 2010.

Productinformatie

Artikel nummer 27346

De "Giannina" is variabel omdat er verschillende hoeveelheden koffie mee kunnen worden bereid, aangezien de filterinzet op twee hoogten kan worden geplaatst. Roestvrij staal 18/10, geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie.
Klein: Voor 1 of 3 kopjes. Inhoud 170 ml. Hoogte 15,5 cm, voet Ø 6,5 cm. Gewicht 730 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu