Menu

Gasaansteker messing

Groot
Gasaansteker messing
Groot
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In het begin het vuur. Uiteindelijk is het spul

  Het duurde even voordat het menselijk vernuft de Homo sapiens in de vorm van een aansteker ter beschikking stelde wat vuursteen en vuurboren waren voor de vroege hominiden. De eerste moderne aanstekers ontstonden aan het begin van de 19e eeuw, de zakaansteker werd ontwikkeld aan het begin van de 20e eeuw. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze op constructieve wijze al het materiaal combineren dat wordt gebruikt om vuur te maken: Verbrandingsmateriaal (benzine en katoenen lont of gas), vonkinitiator (vuursteen of piëzo-elektrisch kristal) en het vonkontstekingsmechanisme (wrijvingswiel of slagijzer). Tsubota Pearl, een metaalverwerkingsbedrijf in Tokio, richt zich al sinds 1952 op de behoeften van de ambitieuze roker - en doet dat met hoge normen en hoogwaardige resultaten. Naast aanstekers, sigarettendoosjes en asbakken produceert Tsubota Pearl sinds enkele jaren ook artikelen die hun functie vervullen voor niet-rokers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69191

   Messing, wit gebronsd en gesatineerd. De hoogte van de vlam is instelbaar. Navulbaar met standaard aanstekergas en vuursteen. Gemaakt in Japan.
   Groot. Lengte 3,5 cm, breedte 1,5 cm, hoogte 6,5 cm. Gewicht 65 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu