Menu
Werner Schuhe

Dames Hand Fanny Pack

Grijs
Exclusief
Werner Schuhe
Dames Hand Fanny Pack
Grijs
  Grijs
  € 179,00
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Veelzijdig. Hand- of riemtas

  Het hoogtepunt van deze praktische handriemtas zijn twee extra oogjes in de zijpanelen: Ze laten toe de draagriem erdoor te halen en dan als een riem rond de heup te plaatsen: zo wordt de handtas een gordeltas. Als de riem aan de zijringen wordt bevestigd, kan de tas zoals gewoonlijk over de schouder of schuin over het lichaam worden gedragen. De gordeltas is ook een beetje handvoller, want Werner gebruikt sterk maar uiterst soepel nappaleer. Het is met de hand afgewerkt met open randen, en alle randen zijn zorgvuldig gepolijst en geverfd. Het hoofdvak is niet verder onderverdeeld; een geïntegreerde riem met een extra kaartvakje en een klein muntzakje houden geld en creditcards binnen handbereik. De tas wordt gesloten met een dubbele flap en een geïntegreerde magneetsluiting. Overigens past de kleur van de tas bij de Werner teenscheiders, die u ook in ons assortiment vindt.

  Leder specialist uit Pirmasens. Werner

  Het familiebedrijf Werner in de Pfalz werkt al sinds de oprichting in 1911 met leer. Duurzaamheid en ecologie zijn altijd topprioriteiten geweest. Werner gebruikt uitsluitend huiden van alpenrunderen uit gecontroleerde biologische landbouw, die in Duitse looierijen met plantaardige en chroomvrije methoden worden gelooid. Er worden onder meer moderne procédés gebruikt zoals het looien van olijfbladeren, waarbij voor het looien een zuiver plantaardig extract van olijfbladeren wordt gebruikt. Dankzij de hoge kwaliteit van de grondstoffen en het plantaardige looiproces behoudt het leer zijn natuurlijke karakter en soepelheid. De jarenlange ervaring met het natuurlijke materiaal blijkt ook uit de ontwerpen en de verwerking. Van de eerste snede tot de laatste naad wordt het leer nauwgezet verwerkt tot tassen, riemen en schoenen, soms nog met de hand. Het resultaat is schoenen die comfortabel zitten en een beproefde pasvorm hebben, evenals doordacht ontworpen handtassen met praktische details. Gedurende vele jaren vond de productie uitsluitend plaats op de oprichtingslocatie in Pirmasens, maar tegenwoordig werken de "Steppmäde" en de "Zwicker" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en naburige Europese landen, wat een constante hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207138

   Runderhuid (dikte 3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Eén hoofdvak met magnetische sluiting. Verstelbare schouderriem, breedte 2 cm, lengte max. 1 m. Messing fittingen. Ingenaaide band met karabijnhaak voor sleutelhanger, met klein kaart- en kleingeldzakje. Gemaakt in Roemenië. Breedte 20 cm, hoogte 15 cm, diepte 6 cm. Gewicht 500 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten