Menu

Dames Hand Fanny Pack

Grijs
Dames Hand Fanny Pack Grijs
Exclusief
Dames Hand Fanny Pack
Grijs
Grijs
179,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Ontdek een reeks goede producten die u misschien al op een soortgelijke manier kent - maar die u alleen bij ons kunt krijgen in deze speciale uitvoering die aan onze eisen voldoet.

Veelzijdig. Hand- of riemtas.

Het hoogtepunt van deze praktische handriemtas zijn twee extra oogjes in de zijpanelen: Zij maken het mogelijk de draagriem erdoor te halen en hem dan als een riem om uw middel te doen: zo wordt de handtas een gordeltas. Als de riem aan de zijringen wordt bevestigd, kan de tas zoals gebruikelijk over de schouder of schuin over het lichaam worden gedragen.
De gordeltas ligt ook een beetje flatterend in de hand, want Werner gebruikt sterk maar uiterst soepel nappaleer. Het is met de hand afgewerkt met open randen, en alle randen zijn zorgvuldig gepolijst en geverfd. Het hoofdvak is niet verder onderverdeeld; een geïntegreerde riem met een extra kaartvak en een klein muntvak houden contant geld en creditcards binnen handbereik. De tas wordt gesloten met een dubbele klep en geïntegreerde magneetsluiting. De kleur van de tas past trouwens bij de Werner teenscheiders, die u ook in ons assortiment vindt.

Leder specialist uit Pirmasens. Werner.

Het familiebedrijf Werner in de Pfalz werkt al sinds de oprichting in 1911 met leer. Duurzaamheid en ecologie zijn altijd topprioriteiten geweest. Werner gebruikt uitsluitend huiden van alpine runderen uit gecontroleerde biologische landbouw, die in Duitse looierijen worden gelooid volgens plantaardige en chroomvrije methodes. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van moderne procédés zoals het looien met olijfbladeren, waarbij een zuiver plantaardig extract van olijfbladeren wordt gebruikt voor het looien. Dankzij de hoge kwaliteit van de grondstoffen en het plantaardige looiproces behoudt het leder zijn natuurlijk karakter en voelt het soepel aan.
De jarenlange ervaring met het natuurlijke materiaal komt ook tot uiting in de ontwerpen en in de verwerking. Van de eerste snede tot de laatste naad wordt het leer nauwgezet verwerkt tot tassen, riemen en schoenen, soms nog met de hand. Het resultaat zijn comfortabele schoenen met een beproefde pasvorm en doordacht ontworpen handtassen met praktische details. Jarenlang vond de productie uitsluitend plaats op de oprichtingsplaats in Pirmasens, maar tegenwoordig werken de "Steppmäde" en de "Zwicker" in Zuidoost-Europa. De grondstoffen komen uit Duitsland en aangrenzende Europese landen, wat een constant hoge kwaliteit garandeert en de transportafstanden zo kort mogelijk houdt.

Productinformatie

Artikel nummer 207138

Koeienhuid (dikte 3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Eén hoofdvak met magnetische sluiting. Verstelbare schouderriem, breedte 2 cm, lengte max. 1 m. Messing fittingen. Ingenaaide riem met karabijnhaak voor sleutelring, met zakje voor kleine kaartjes en kleingeld. Gemaakt in Roemenië.
Breedte 20 cm, hoogte 15 cm, diepte 6 cm. Gewicht 500 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Exclusief bij Manufactum

We bieden je een reeks zeer speciale producten van geselecteerde fabrikanten die enkel in deze vorm bij Manufactum te verkrijgen zijn en waarvoor we je het hoogste niveau aan materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle Exclusief Producten
Menu