Menu

Zweedse wiel schoffel

Zweedse wiel schoffel
€ 299,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Bespaart stroom, is efficiënt

De Zweedse fabrikant omschrijft dit gereedschap vrij onbescheiden als het beste handgereedschap ter wereld: "neem onkruid onder controle met het beste handgereedschap ter wereld". Wij weten dat Redskap in Knutby ervaring heeft met onkruidverwijderingsgereedschap, aangezien wij het kleinste gereedschap in hun assortiment hebben, de Zweedse handwieder. Deze schoffel op wielen is net zo doeltreffend: een groot werktuig voor gebruik in uitgestrekte groentebedden en op onverharde paden, dat met betrekkelijk weinig moeite zeer goed kan worden geleid, zelfs op hardere gronden. De stalen schoffel met zijn geslepen lemmet snijdt alleen de bovenste bodemkruimels weg en snijdt dus ondiep wortelende onkruiden zoals kropaar, balsem en franciscuskruid (waarvan de plantenresten pas later hoeven te worden verzameld). Met zijn goede grip blijft het gereedschap op de luchtband steeds in het spoor. De stang die de gereedschapskop vasthoudt, is traploos in hoogte verstelbaar, zodat hij aan de lengte van de gebruiker kan worden aangepast.

Productinformatie

Artikel nummer 68821

Frame van staal met poedercoating. Roestvrij stalen lemmet. Handgrepen en schroefkoppen van kunststof. Wiel vervaardigd uit polyamide. Gegalvaniseerde stalen bevestigingsmiddelen. Gemaakt in Zweden.
Hoogte 1,24 m, lengte 1,24 m, totale breedte 50,5 cm. Schoffelbreedte 25 cm, bladbreedte 5 cm. Wiel Ø 30 cm. Gewicht 6 kg.
De schoffelmachine wordt gedemonteerd geleverd, maar kan in een paar stappen worden gemonteerd. Instructies zijn bijgevoegd.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu