Menu

Zware plantschop

Zware plantschop
12,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gewichtige all-rounder.

Naast deze planttroffel lijken alle andere alsof ze gemaakt zijn voor de zandbak: een echt professioneel stuk gereedschap dat even geschikt is voor de toegewijde beginner in tuinieren als voor de gesofisticeerde projecten van de gevorderde tuinliefhebber. Want deze planttroffel kan universeel worden gebruikt, of het nu gaat om het planten van vaste planten, bollen of jonge groenteplanten, of het nu in verhoogde bedden, op het balkon of in kleine containers is.

Productinformatie

Artikel nummer 10561

Koolstofstaal, beukenhouten handvat. Gemaakt in Remscheid. Lemmet 16 × 7 cm. Totale lengte 32 cm. Gewicht 270 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu