Menu

Zonnebrillen voor kinderen SooNice

Blauw
Zonnebrillen voor kinderen SooNice Blauw
Zonnebrillen voor kinderen SooNice
Blauw
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

SOONICE is een zonnebril speciaal ontworpen voor kinderen. Vooral de ogen van kinderen moeten worden beschermd. Hun grote pupillen absorberen 65% meer zonlicht dan de ogen van volwassenen. Bovendien brengen kinderen gewoonlijk meer tijd buiten door dan volwassenen. Om langdurige schade aan de ogen van uw kinderen te voorkomen, is het belangrijk ze te beschermen tegen UV-stralen.

SOONICE heeft brillenglazen van de zogenaamde categorie 3, die wordt aanbevolen voor kinderogen, omdat ze slechts 8 tot 18 % van het UV-licht doorlaten en dus een bovengemiddelde bescherming bieden. De zijschermen zorgen ervoor dat geen UV-stralen van opzij - weerkaatst door wateroppervlakken of sneeuw - het oog bereiken.

De frames zijn gemaakt van gerecycled nylon. SOONICE heeft klikscharnieren die niet gemakkelijk breken, maar loslaten bij schokken en overstrekken en gemakkelijk te vervangen zijn. De bril is tot op zekere hoogte buigbaar en flexibel met een laag gewicht. De lenzen zijn gemaakt van grotendeels krasbestendig kunststof. De glazen zijn ontwikkeld in Oostenrijk en vervaardigd in Italië.

Productinformatie

Artikel nummer 207789

Afmetingen: glazen: B 115 mm, brug: B 21 mm, slapen: L 125 mm, lenzen elk: B 42 × H 39 mm
Gewicht: 150 g
Materiaal: ECONYL® geregenereerd nylon, BPA-vrij
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu