Menu

Zonnebril met bamboe pootjes

Zonnebril met bamboe pootjes
79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Klassieker gemaakt van computeronderdelen

De klassieker onder de zonnebrillen: geïnspireerd op de "Wayfarer" van Ray-Ban®. Het makreelhoornen uiterlijk van het montuur, gemaakt van gerecyclede computeronderdelen, springt in het oog, de slapen zijn gemaakt van bamboe. Dankzij de roestvrijstalen verbindingen en de ecologisch veilige kleuren is het model antibacterieel en anti-allergeen.

Zonnebril. Gemaakt van gerecyclede computeronderdelen

Met Eco Zonnebrillen kunt u met een gerust geweten zorg dragen voor het milieu. Het Belgische merk Antonio Verde werd in 2013 opgericht voor klanten met een ecologisch en sociaal geweten. De productie vindt plaats in gecertificeerde familiebedrijven die eerlijke arbeidsomstandigheden bieden. Duurzaamheid geldt ook voor de tijdloze, klassieke ontwerpen en de materialen: de modellen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en deels van snelgroeiend bamboehout.

Productinformatie

Artikel nummer 14668

Lensbreedte 45 mm, lenshoogte 40 mm, brilbreedte 140 mm, brugbreedte 10 mm, veerlengte 135 mm. Gewicht 29 g. Frame gemaakt van gerecyclede computeronderdelen. Bamboe tempels. Lenzen plastic (filter categorie 3). Gemaakt in Taiwan. Geleverd met bamboe koffertje, schoonmaakdoekje en stoffen zakje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu