Menu
Horse Gear Innovations

Zakkoker koeienhuid

Horse Gear Innovations
Zakkoker koeienhuid
  € 54,90
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Tip bescherming.

  Een snelle trip naar de tuin of de ladder zonder speciale werkkleding aan te hoeven trekken - elke tuinier en doe-het-zelver is bekend met spontane activiteiten rond huis, erf en perk. Maar waar laat je het gereedschap als je niet wilt dat je (kwetsbare) dagelijkse broek wordt doorboord door een mes, schaar of schroevendraaier?

  Deze zakkoker is gemaakt van vormvast, 2 mm dik rundleer. Het beschermt uw broekzak op betrouwbare wijze tegen het doorboren van scherp gereedschap. Tegelijkertijd houdt hij belangrijk gereedschap binnen handbereik: voor handwerk in huis en op het erf, maar ook voor tuinieren, vooral voor werkzaamheden waarvoor messen of scharen nodig zijn (daarom is hij niet alleen populair bij ambachtslieden, maar ook bij kappers). Bovendien is het gemakkelijk op de zenuwen - gewoon terloops - door het vervelende, tijdrovende zoeken à la "Waar heb ik net ..." meteen vanaf het begin uit te schakelen.

  De fabrikant, een in Beieren gevestigde zadelmakerij en leerfabrikant, gebruikt plantaardig gelooide koeienhuid uit een looierij in Baden-Württemberg.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202434

   Runderhuid (materiaaldikte 2,1-2,3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Duitsland. Messing klinknagel. Gemaakt in Duitsland.
   Breedte 12,3 cm, hoogte 16,2 cm. Vak 9 × 11 cm. Gewicht 83 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen