Menu

Xerasol Scheerschuim

Xerasol Scheerschuim
€ 9,90Basisprijs: € 79,20/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Om te scheren en te verzorgen tegelijk. Xerasol Scheerschuim.

U kunt de naam hier letterlijk nemen, want de scheercrème van Xerasol voelt bij het aanbrengen al aan als een gezichtscrème, maar kan ook na het scheren op de huid blijven liggen en worden ingemasseerd als een voedende emulsie. De scheercrème ontspant, hydrateert de huid en beschermt haar tot de volgende scheerbeurt.
De scheercrème, die al in 1932 in Oostenrijk werd ontwikkeld, wordt gemaakt van natuurlijke wassen zoals bijenwas en wolwas (lanoline) en van wasachtige bestanddelen. Stoffen die de huid kunnen irriteren of uitdrogen worden volledig vermeden. Het is bijna zeepvrij (pH-waarde 6,4) en heeft een subtiele geur van kruidige lavendel, waardoor het ook geschikt is voor dames of voor het scheren van gevoelige zones zoals de oksels en de benen.
In de metalen tube is de scheercrème ook gemakkelijk mee te nemen op reis, het is zeer zuinig en gemakkelijk te gebruiken omdat het gewoon dun op de huid wordt aangebracht. Met of zonder water hangt af van uw persoonlijke voorkeur - het is prettig als de huid vóór het aanbrengen licht bevochtigd is. Xerasol heeft een romige textuur en schuimt niet, dus een scheerkwast is niet nodig voor het aanbrengen. Om de baardharen de kans te geven op te zwellen en zachter te worden, is het echter de moeite waard na het aanbrengen ongeveer een minuut te wachten. Verwijder tijdens het scheren de resten scheerschuim op het mesje voortdurend met warm water.

Scheerzepen en -crèmes

Zeep lost de buitenste vetlaag van de baardharen op, zodat deze water kunnen opnemen en opzwellen. Tegelijkertijd zwelt het water ook de huid op, de baardharen gaan verticaal staan - en zijn dan klaar voor het scheren. Alleen een alkalisch (en niet pH-neutraal) romig schuim zorgt echter voor een goed zwellend effect en een diepe, gladde en zachte scheerbeurt. Bovendien zorgt het schuim ervoor dat het mesje gemakkelijker over de huid glijdt. Als voor het scheren enkele minuten een vochtige warme handdoek op de huid wordt gelegd, ondersteunt dit het gewenste effect. Na het scheren moeten alle zeepresten zorgvuldig met lauw water van de huid en de scheerkwast worden verwijderd. Een goede adstringerende aftershave, bijvoorbeeld die van Klar, neutraliseert de huid.

Productinformatie

Artikel nummer 204243

Scheerschuim en huidverzorging. Met een subtiele lavendelgeur. Kan met of zonder water worden gebruikt. Gewoon met de handen een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot over de huid verdelen. Na het scheren kunnen de resten worden ingemasseerd als huidverzorgingscrème. Gemaakt in Oostenrijk.
125 ml tube
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu