Menu

X47 Dagkalender 2022

A6
X47 Dagkalender 2022
A6
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  De bolide.

  Het X47 organizersysteem in A5-formaat is het opus magnum van het X47-assortiment. Het heeft in totaal zes verende rails, waarvan vier voor A5-inzetstukken in de band en telkens één voor A5- en A6-inzetstukken aan de rechter- en linkerbuitenzijde, zodat het in drieluikstijl kan worden geopend en alles kan bevatten wat de organisatie van professionele en privézaken vergemakkelijkt. Zo bevatten de vier mechanismen in de tailleband twee agenda-inzetstukken waarin professionele afspraken en taken kunnen worden genoteerd, terwijl het adresinzetstuk aan de rechterkant bijvoorbeeld contactgegevens bewaart en het mechanisme aan de linkerkant geschikt is voor de maandkalender in A6-formaat. Deze dagkalender kan, net als het A6-notitieboekje, natuurlijk worden vastgeklikt in het A6-formaat X47, dat geschikt is voor jaszakken.

  Slim, maar analoog

  Het X47 van de voormalige managementconsultant Matthias Büttner is heel tastbaar voortgekomen uit Büttners afspraakvolle en gezellige beroepspraktijk en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een doordacht systeem van mogelijkheden en combinaties. Afspraken, adressen, notities, enz. vinden hun plaats in individuele notitieboekjes, die in de rugvouw van de leren omslag kunnen worden vastgezet door middel van een staafje in veerrails. In de eerste plaats heeft dit het voordeel dat het op deze manier gevulde omslag veel slanker is dan een ringband, waar door het ontwerp een "minimumdikte" is gegeven (namelijk die van het ringmechanisme zelf plus de dikte van het omslag). Het heeft ook het voordeel dat de inlegvellen tot bijna in het midden van de ordner bruikbaar en beschrijfbaar blijven. En last but not least heeft het het voordeel dat de afzonderlijke "subsystemen" (jaarkalender, maandplanner, weekplanner, schriften met verschillende regels) in een paar eenvoudige stappen kunnen worden herschikt om aan de behoeften van de dag te voldoen: Of de jaar-, maand- of gedetailleerde weekkalender nodig is voor de komende dag (of alle drie), welke regels het notitiepapier vandaag idealiter moet hebben (staan er schetsen of geschreven notities op de agenda?) of dat er een logboek moet worden meegenomen, kan net zo snel worden besloten als dat het kan worden uitgevoerd - en, in tegenstelling tot de logica van de ringband, gemakkelijk in hele functionele eenheden. Daarom neemt u alleen mee wat u echt nodig hebt - vandaag, maar ook morgen, wanneer de eisen heel anders kunnen zijn. Wij bieden de X47 in verschillende vormen aan: Enerzijds is er het organisatiesysteem in twee min of meer opulente (en dienovereenkomstig goedkopere) versies in A5 tot de min of meer minimalistische kleine editie in A6. Aan de andere kant is er de notitie- en kalenderomslag, waarvan de functionaliteit beperkt is, en waarvoor u ook kunt kiezen tussen A5 en A6, elk met twee of drie mechanismen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206165

   Wij bieden de X47 dagkalender aan in twee formaten: A5 en A6.
   Het A6-formaat biedt een week per dubbele pagina. Verdeeld in 2 halve jaren: De eerste toont 4 weken van het vorige jaar aan het begin, de tweede 2 weken van het vorige halfjaar. Elk boekje geeft een overzicht van het lopende jaar en een van het volgende jaar. 14,5 × 10 cm. 60 gsm. Met een jaarlijkse fanfold van 14 pagina's.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu