Menu

Woord memory spel Gemengd dubbelspel

Gemengd dubbelspel 4
Woord memory spel Gemengd dubbelspel
Gemengd dubbelspel 4
24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Layering kebabs. Schrijf meer mooie gedichten.

De vierde aflevering van het humoristische geheugenspel. De 36 woord-beeld paren bestrijken een breed (thematisch) spectrum van linguïstisch creatieve letterverdraaiers, van Hundi / Hindoe tot Back-Aroma / Barack-Oma en Hochgedopte Lenker / Hochgelobte Denker.

Woordraadsels.

Het bekende geheugenspel met de gekke letter twisters in 36 woord-foto paren. De taaldiamanten uit het "Magazin" van de Süddeutsche Zeitung zijn zorgvuldig gepolijst en briljant geïllustreerd. Elke aflevering heeft dezelfde kaartrug, zodat de verschillende uitgaven ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Geschikt voor 16 jaar en ouder.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.

Productinformatie

Artikel nummer 202727

Kaarten gemaakt van papier gecoat met UV-vernis. Kaarten hoogte 7 cm, breedte 7 cm. In een kartonnen doos (h 8 × b 23 × d 8 cm). Totaal gewicht 665 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu