Menu

Wieltas B3 oprolbaar

Nieuw
Wieltas B3 oprolbaar
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wieltas, oprolbaar! Deze waterdichte fietstas in een ongewoon groot formaat kan veilig worden bevestigd aan en verwijderd van de stevige fietsdrager met behulp van twee ergonomisch geplaatste handgrepen. Tegelijkertijd kan hij gemakkelijk worden verplaatst als een oprolbare boodschappenmand - met behulp van een telescopisch handvat, verborgen onder een rits aan de achterkant van de tas. Ideale metgezel voor boodschappen in de stad - voor meer onafhankelijkheid van de auto. Met een maximale lading van 15 kilogram en een volume tot 48 liter kan de B3 ook grotere aankopen aan.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10932

   Afmetingen: B 30 × D 23 × H 70 cm
   Inhoud: 35 - 48 l
   Gewicht: 1,9 kg
   Materiaal: Tas: polyester, wielen: Polyurethaan, telescopische handgreep: aluminium, polypropyleen; handgrepen: polypropyleen weefsel, haken: polyamide
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu