Menu
tex-lock

Wielslot

Oranje
tex-lock
Wielslot
Oranje
  € 139,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 10-12 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Het mooiste fietsslot vanuit ons oogpunt! De twee oprichters, afkomstig uit de textielsector, ontwikkelden het merk tex-lock vanuit hun eigen behoeften en ontevredenheid over wat de markt te bieden had. Wij bieden de tweede versie van het slot, waarvan de veiligheid inmiddels is verbeterd. tex-lock - hier het model genaamd EYELET in de gemiddelde lengte van 120 centimeter - bestaat uit een met textiel bekleed touw van hightech vezels met een metalen kern. Het bijzondere aan dit slot is zijn zachte, buitengewoon soepele materiaal. Enerzijds zorgt het voor een comfortabele bediening van het slot en anderzijds beschermt het de oppervlakken van de fiets tegen beschadiging. Een ander effect van de consistentie van het materiaal: gereedschap zoals buigen, boutenscharen en zagen zijn moeilijker te plaatsen en dienovereenkomstig moeilijker te gebruiken. TEX-LOCK EYELET bestaat uit een touw met een sluiting en een oogje - de uiteinden kunnen in elkaar verstrengeld worden en bieden dus verschillende gebruiksmogelijkheden - en een elegant en stevig hangslot. Het hangslot verbindt beide uiteinden, maar kan ook rond bepaalde onderdelen zoals pedalen of vorken worden geplaatst voor extra diefstalbeveiliging. Het tex-lock slot kan relatief klein worden opgevouwen en heeft slechts een gering gewicht.

  De speciale editie in rood met sociaal engagement

  Bijzondere kleurstelling met een bijzonder idee: de textielmantel van de TEX-LOCK EYELET RED BELLY straalt vurig rood, verweven met marineblauwe strepen. De fabrikant koos de kleur als verwijzing naar het rode AIDS-solidariteitslint. Met deze speciale editie steunt tex-lock het DREAM-programma van de Duitse AIDS-stichting. Hiermee worden met HIV besmette zwangere vrouwen in een van de armste landen van Afrika geholpen om gezonde kinderen ter wereld te brengen. tex-lock: "Sinds de pandemie van Corona zijn veel gezondheidskwesties uit beeld geraakt. Om deze problematiek weer wat meer onder de aandacht te brengen, hebben we besloten 1% van de verkoop van de eyelet red belly, te doneren aan de Duitse AIDS Stichting."

  De TEX-LOCK EYELET RED BELLY is slechts korte tijd in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203296

   Afmetingen: L 120 cm, touw: Ø 2,3 cm, U-slot: beugel: Ø 1,2 cm
   Gewicht: 1 kg, U-slot: 450 g
   Materiaal: Meerlaags textiel high-tech touw, U-slot: staal, gehard
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen