Menu
Squarely

Wielen voor grote plantenbak met waterreservoir

(4 stuks)
Squarely
Wielen voor grote plantenbak met waterreservoir
(4 stuks)
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Mobiliteitshulpmiddel.

  In groene toestand weegt onze grote plantenbak met waterreservoir nogal wat - vooral als het waterreservoir van 12 liter ook nog eens vers gevuld is. Als de plantenbak buiten op het terras met de zon moet worden verplaatst (of bijvoorbeeld af en toe moet wijken voor de stofzuiger in huis), zijn de bijpassende transportwielen als toebehoren verkrijgbaar. Bij uw bestelling worden schroeven meegeleverd, zodat u de wielen meteen kunt monteren.

  De plant is zichzelf. In een plantenbak met een reservoir.

  Weet jij dit ook? Je bent een paar dagen nauwelijks thuis, of het dagelijks leven zorgt voor veel drukte, en de planten in je flat (of op het balkon) beginnen te lijden onder verwaarlozing. De wekelijkse bewateringsroutine wordt geannuleerd, de bladeren verwelken, de grond droogt uit - of misschien gebeurt het tegenovergestelde omdat de vriendelijke buren die je vroegen om water te geven een beetje gul waren met het water. Met de plantenbakken van het duurzame Kopenhaagse bedrijf Squarely behoren al deze vragen, zorgen en ontberingen rond je planten tot het verleden. De potten overtuigen met een ingenieus systeem voor zelfbewatering. En zo zit dit systeem in elkaar: Achter de "gevel" van de containers van geupcycled eikenhout bevinden zich containers of inzetstukken van gerecycled plastic - twee van elk. In de bovenste van deze twee bakken zet u uw plant(en) in potgrond, de onderste wordt gevuld met water. Het verbindingselement is een zogenaamde capillaire mat, die vóór het planten in de plantenbak wordt gelegd. Katoenen lonten transporteren het water dicht bij de wortels van de planten - en alleen zoveel als werkelijk nodig is. Een tekort aan vocht voor uw planten is dus net zo onmogelijk als een toevallig teveel aan vocht. Het enige wat u niet mag vergeten is het reservoir regelmatig bij te vullen. (De intervallen voor het bijvullen zijn afhankelijk van het soort planten en de plaats van de container - op een raam op het noorden in de flat is minder water nodig dan op een balkon op het zuiden). Om het zelfbewateringssysteem in gang te zetten, is het voldoende om de grond in de bovenste bak eenmaal grondig te bevochtigen. Over het gebruikte eikenhout valt nog te zeggen dat de latten snijafval en restanten van andere producties zijn. Squarely koopt het materiaal in bij lokale, duurzame bronnen en draagt zo bij aan een vermindering van afval.

  Hun veelzijdigheid is wat deze vaten zo charmant maakt: Binnen of buiten, als beplant decoratief element in een kamer of op een boekenplank, als wanddecoratie of voor het vergroenen van de balkonreling - er zijn nauwelijks grenzen aan de gebruiksmogelijkheden. Wij bieden de Squarely plantenbakken aan in twee maten en twee varianten: om op te staan en om op te hangen. Bijpassende transportwielen en een standaard zijn verkrijgbaar als toebehoren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206904

   Gegalvaniseerde stalen behuizing, polyurethaan wielen. Diepte 6 cm, breedte 6 cm, hoogte 7 cm. Gewicht per wiel 177 g. Max. belasting 80 kg. Geleverd met schroeven. 4 stuks. Levering zonder plantenbak.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen