Menu

Warmwaterkruik met merinowollen hoes

Gestreept
Exclusief
Warmwaterkruik met merinowollen hoes
Gestreept
42,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Hoezen voor warmwaterkruiken zijn erg populair, maar (bijna) allemaal zijn ze hinderlijk: de warmwaterkruik kan alleen met veel moeite en veel krachtsinspanningen uit de hoes worden gehaald. Daarom hebben we deze hoes speciaal voor ons laten maken van fijne, zachte merinoswol met een elastische band. En zie: hij kan nu moeiteloos worden uit- en weer aangetrokken. Nog iets goeds dat met een beetje finesse nog beter is geworden.

Een zegen: zacht omhulde warmte

Een warmwaterkruik dient vele doelen: het verzacht een zere buik, verzacht de kilte van een zomeravond op het terras, en soms troost het je zelfs in tijden van (geestelijke) onrust. U kunt dus haast niet wachten tot de kruik eindelijk zijn werk doet - maar pas op: hij is heet! Een hoes als deze is perfect om de warmte van een pas gevulde kruik te verzachten: de merinowol zelf is al aangenaam zacht en verwarmend en tegelijk zo slijtvast dat hij zelfs veelvuldig gebruik vergeeft. Dankzij het geïntegreerde elastiek zit de hoes van merinowol stevig en kan ze bovendien zonder problemen worden uit- en weer aangetrokken (mocht dat ooit nodig zijn).
Tot dan omsluit de hoes een warmwaterkruik die uit één stuk is gevormd uit natuurlijk rubber, inclusief het halsstuk - een extra naad die broos zou kunnen worden, is dus overbodig. En de messing schroefdraad sluit lekvrij af met een stevige schroefstop (van kunststof).

Productinformatie

Artikel nummer 206150

Tijk van 100% scheerwol (basisgewicht 280 g/m²), oorsprong Zuid-Amerika. Handwas tot 30 °C met wolwasmiddel. Gemaakt in Oostenrijk. 30 × 19 cm.
Warmwaterkruik gemaakt van natuurlijk rubber. Gemaakt in Sri Lanka. Volume 0,8 l. Lengte 27,5 cm, breedte 15 cm. Gewicht 205 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu