Menu

Waldmann Rollerball sterling zilver

Grain guilloche
Waldmann Rollerball sterling zilver
Grain guilloche
269,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Een historisch stuk. In zilveren gewaad

(Ongecorrodeerd) zilver is in staat om ongeveer 99% van het invallende zichtbare licht te reflecteren, meer dan enig ander edelmetaal. Een van de bijzondere kenmerken van dit bijna wit glanzende metaal is de aangename warmte, die het zowel optisch als haptisch uitstraalt. Als materiaal voor schrijfinstrumenten heeft zilver naast alle esthetische voordelen nog een ander voordeel: de loop heeft een aangename zwaarte in de hand. In de loop van de tijd krijgt het materiaal ook een karakteristiek patina.

Een juweel met een praktische inslag

Dat kan geen toeval zijn: het familiebedrijf Waldmann bewijst zijn affiniteit met juweliersfabrikanten en hun productietechnieken alleen al door zijn hoofdkantoor in het Zwabische Birkenfeld bij Pforzheim. Waldmann produceert al sinds 1918 sterling zilveren schrijfinstrumenten in dit aloude centrum van de juwelenfabricage en de verfijning van schrijfinstrumenten.
Aan het oppervlak tonen details zoals de guilloché korrel- of lijnversiering en het fijn gegraveerde patroon op de loop de affiniteit van de ambachtsman met het decoratieve werk. Binnenin wordt tientallen jaren ervaring weerspiegeld in het zorgvuldig geconstrueerde mechanisme: een praktisch sieraad dat soepel functioneert.

Productinformatie

Artikel nummer 15454

Wat het schrijfgedrag betreft, houdt deze rollerbalpen het midden tussen een vulpen en een biro. Body 925 massief zilver met fijne korrel of lijn guilloche en glanzend gepolijst graveerveld (30 x 5 mm). Schroefdop, plastic schroefdraad. Clip van vernikkeld staal, gerhodineerd. Lengte gesloten 13,5 cm, schrijfklaar 12 cm. Gewicht 40 g. Geleverd met een inktvulling met roestvrij stalen punt en keramische kogel, lijndikte 0,7 mm, en zilverkleurig reinigingsdoekje.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu