Menu

Wagenfeld multifunctioneel armatuur

Wagenfeld multifunctioneel armatuur
  € 619,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Doelgericht. Duidelijke vorm

  "Bedlamp die ook als wandlamp kan worden gebruikt": zo beschrijft de catalogus van Weimar Bau- und Wohnungskunst GmbH uit 1930 deze veelzijdige lamp, die ook geschikt is als rek-, wand- of tafellamp. Twee gewrichten maken het beweegbaar, het licht wordt altijd maar naar één kant uitgestraald. De draaischakelaar bevindt zich op de behuizing onder de kap. Het massieve, zware messing lichaam is vernikkeld, niet verchroomd. Het ontwerp is van Wilhelm Wagenfeld, een van de belangrijkste Duitse productontwerpers van de 20e eeuw, wiens credo was: "Nuttig zijn betekent tegelijkertijd mooi zijn... anders vervullen de dingen hun doel niet." De tussen 1926 en 1930 ontwikkelde multifunctionele lamp wordt beschouwd als een vroeg voorbeeld van zijn ontwerpideeën. Tegenwoordig wordt het geproduceerd door de enige erkende fabrikant in Duitsland.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 14241

   Vernikkeld messing, opaal geflitst glas. Schaduw Ø 8 cm. Voet/wandrozet Ø 10 cm. Hoogte/projectie max. 27 cm. Gewicht 1,7 kg. Zwarte textielkabel met veiligheidsstekker (type F), lengte 2,6 m. Kunststof schakelaar en contactdoos E 27 (max. 60 W). Geleverd zonder lamp en bevestigingsmateriaal.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen