Menu

Vulpen koper

Koper - F
Vulpen koper
Koper - F
  Koper
  F
  € 209,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Deze zakvulpen bereikt schrijfformaat wanneer de schroefdop het lichaam, dat is gedraaid uit massief koper of messing, verlengt tot een formaat dat comfortabel in de hand ligt. hij is ook uitgerust met een inktspuitsysteem dat zijn naam eer aandoet en niet uitloopt in uw zak of vliegtuig.

  Het koperen lichaam ligt aangenaam zwaar in de hand. De schroefdop verlengt de loop in schrijfmodus dankzij de dubbele schroefdraad, en de letters vloeien uit een soepel glijdende penpunt die aangenaam groot is voor een schrijfinstrument van dit formaat en waarvan de inktgeleider niet uitloopt, zelfs niet in een zak of in een vliegtuig. Het oppervlak kan na verloop van tijd en afhankelijk van het gebruik patineren.

  Vulpen. Je zult het niet meer weggeven

  Het schrijft goed. Het werkt altijd. En dankzij het compacte formaat is de zakvulpen een ideale metgezel voor reizen en wandelen.

  Wij bieden het aan in verschillende versies, naar keuze gemaakt van

  • zwart of rood geanodiseerd aluminium

  • massief roestvrij staal,

  • massief koper,

  • massief messing.

  De zakvulpen in de aluminium versies is letterlijk vederlicht. Zwaar en betrouwbaar ligt het in de hand als het gemaakt is van roestvrij staal, koper of messing - je zou het liever niet neerleggen, zelfs als er niets te schrijven valt. Dankzij de dubbele schroefdraad kan de dop aan de achterkant worden vastgeschroefd, waardoor de loop van de vulpen bij het schrijven wordt verlengd. Het schrift vloeit voort uit een zacht glijdende penpunt. Voor een schrijfinstrument van dit formaat is de penpunt aangenaam groot - en betrouwbaar: Zelfs in een zak of in een vliegtuig raakt de inkt niet op. Dankzij het compacte formaat is de pocket vulpen gemakkelijk mee te nemen in uw zak. De koperen en messing versies krijgen daar een passabele poetsbeurt - afhankelijk van de verschillende gebruiks-, opslag- en transportwensen kan ook het onbehandelde oppervlak van het messing en koper een karakteristieke patina ontwikkelen. Aluminium en roestvrij staal daarentegen patineren niet.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42775

   Lichaam van koper. Schroefbare dop voor vergrendeling en verlenging. Schroefbare loop voor het verwisselen van patronen. Roestvrij stalen punt, gepolijst. Werkt met inktpatronen (geleverd met één blauwe inktpatroon). Penbreedte F en M. Lengte gesloten 11 cm, met opgeschroefde dop 12 cm. Gewicht 55 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu