Menu

Vuilnisbak met vergrendelingsbeugel staal

Vuilnisbak met vergrendelingsbeugel staal
  € 159,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De klassieker. Stalen vuilnisbak

  De constructie van deze vuilnisbak, geperfectioneerd na tientallen jaren dagelijks gebruik op Duitse trottoirs, is onberispelijk. De "vuilnisbak voor stofvrij legen", genormaliseerd volgens DIN 6628, bestaat uit 16 afzonderlijke delen die positief met elkaar verbonden zijn door middel van stalen klinknagels en naden of materieel met elkaar verbonden zijn door lassen. De vuilnisbak wordt nog steeds vervaardigd in Ahlen, Westfalen, voornamelijk voor gebruik in de industrie, waar hij bijvoorbeeld wordt gebruikt om brandbare lappen op te slaan. In huis en tuin slaat hij allerlei soorten bulkmateriaal op, maar ook schoorsteenas, waardoor het een echte asbak is die zelfs hete as niet kan beschadigen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 27310

   Thermisch verzinkt staal, materiaaldikte 0,75 mm. Gemaakt in Duitsland. Deel 30 l. Hoogte 50,5 cm, Ø 38,5 cm. Gewicht 7,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu