Menu

Vouwstoel larikshout

Vouwstoel larikshout
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Comfortabele fauteuil

  De fauteuil biedt twee zitposities; een meer rechtopstaande en een meer liggende, ontspannende. Op oneffen oppervlakken buiten blijkt de flexibele manier van bevestigen met de henneptouwen zeer voordelig te zijn, omdat dit compensatie mogelijk maakt - in ieder geval zal de fauteuil niet snel ernstig kantelen, omdat de touwen naar behoefte zeer strak kunnen worden aangetrokken of weer losgemaakt.

  Opmerkelijke constructies. Ervaren in assemblage

  Neem: een aantal massieve latten van larikshout, gebeitst of onbehandeld, plus een aantal sterke henneptouwen. En voeg ze samen om deze eenvoudige tuinmeubelen te maken. De meubels zijn afkomstig van een Fins-Estlandse coproductie, waarvan de makers samenwerken met een houtleverancier aan de andere kant van de Oostzee. Er wordt alleen Noords hout gebruikt dat, als het al niet afkomstig is van gecertificeerde opstanden, ten minste wordt gekapt in regionaal gecontroleerde teeltgebieden. Over lariks moet worden gezegd dat het hout ervan zeer duurzaam is en niet erg gevoelig voor vocht. Na verloop van tijd zal het echter de typische vergrijzing vertonen, die u kunt verminderen door af en toe een geschikt verzorgingsproduct aan te brengen. Onze leverancier raadt aan de larikshouten meubelen regelmatig met een vochtige doek of een zachte borstel te reinigen en voor de winter op te bergen.

  Let op:

  Larikshout is zeer harsrijk en kan onder bepaalde omstandigheden vlekken achterlaten op kleding of op gevoelige oppervlakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14742

   Larikshout (herkomst Siberië), onbehandeld. Touwen van hennep. Gemaakt in Estland. Hoogte 98 cm, breedte 54 cm, diepte 100 cm. Zithoogte voorzijde 38 cm, zitdiepte 46 cm. Gewicht 12,2 kg. Max. belasting 150 kg. Montage- en onderhoudsinstructies zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu