Menu

Vogelbad Graniet Keramisch

Vogelbad Graniet Keramisch
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gemaakt van granieten keramiek.

  Granicium® is een eigen ontwikkeling van het aardewerk. De grondstof is echt graniet, dat in een mineraalmolen tot steenmeel wordt vermalen. Samen met water en effectieve micro-organismen wordt dit meel omgezet in een kneedbare massa die qua structuur sterk lijkt op keramische klei in een zogenaamd kauwproces dat enkele dagen duurt. In vochtige toestand is deze massa echter gevoelig en kan alleen met vakmanschap en vaardigheid verder worden verwerkt. Alleen al het droogproces neemt twee weken in beslag, die moeten worden afgewacht voordat een volledig gevormd vogelbad op zeer hoge temperaturen kan worden gestookt. Een inspanning die loont, want Granicium® is extreem hard en zelfs vorstbestendig.

  Vorstvrij voor de winter. Vogelbad

  Bij langdurig koud winterweer en sneeuwval kan het voor in het wild levende vogels in onze streek moeilijk zijn om aan drinkwater of een badplaats te komen om hun veren te reinigen. Plassen, beken en meren zijn dan meestal bevroren. Daarom is het des te belangrijker om naast het vogelvoederhuisje een vogelbadje in uw tuin te plaatsen. Deze drinkbak gaat alle seizoenen mee en kan veilig buiten blijven staan, vooral in de winter, omdat hij gemaakt is van vorstbestendig materiaal. Zelfs permanente temperaturen onder nul en ijsvorming kunnen dus weinig kwaad. Insecten kunnen ook neerstrijken om te drinken op het centrale eiland dat iets uit de kom oprijst.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Productinformatie

  Artikel nummer 15299

   Gemaakt van Granicium®. Handgemaakt in Duitsland. Inhoud 2 l. Ø 39 cm, hoogte 6,7 cm. Gewicht 5,5 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu