Menu

Vloervaas Resin Kristal Cilinder Opaal Wit

Vloervaas Resin Kristal Cilinder Opaal Wit
179,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Slowaakse eieren en harskristal

De takken staan in een van de mooist denkbare (maar nooit voldoende gefotografeerde) vazen: hij komt van de firma Harzkristall in Derenburg, is recht van vorm en is mondgeblazen uit twee soorten glas - echt gekleurd glas en wit opaalglas - waarbij de ene de andere "oversteekt". Dit geeft het opaalglas een bijzonder intense gloed. Onze Slowaakse paaseieren hangen aan de takken (zeker: ze kunnen juwelen gebruiken).

Productinformatie

Artikel nummer 73179

Eenvoudige, universeel toepasbare vloervaas, mondgeblazen in overlay techniek. Hoogte 47 cm, 18 cm Ø. Gewicht 5,5 kg. Levering zonder takken en versiering.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu