Menu

Vilten herenhoed

Antraciet
Vilten herenhoed Antraciet
Vilten herenhoed
Antraciet
Antraciet
149,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Klassieker. Gemaakt van zuiver wolvilt

De Fedora is een klassieke hoed die voor het eerst populair werd in de jaren 1920. Dit was niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat het door zijn elegante vorm een stijlvolle bescherming vormde tegen weer en wind en dat het door zijn vrij compacte ontwerp onbeperkt geschikt was voor dagelijks gebruik. Deze is gemaakt van zuiver wolvilt, dat niet verder wordt behandeld en zijn weerbestendigheid uitsluitend ontleent aan de natuurlijke eigenschappen van het materiaal. Diefenthal heeft het speciaal voor ons voorzien van een leren bekleding.

Diefenthal. Hoofddeksels met hersens

Pia Diefenthal is een hoedenmaakster in de vierde generatie. Haar deskundigheid en passie, gecombineerd met deze jarenlange traditie, resulteren in doordachte hoeden en petten, waaronder hoofddekselklassiekers - gemaakt van soms verrassende materialen. Diefenthal vindt inspiratie in de metropolen van de wereld.

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 203546

100% scheerwol. Zweetband 66% katoen 34% polyamide. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: lederen riem. Gemaakt in Slowakije. Randbreedte in maat XL = 7 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu