Sneeboer

Verzorgingsset voor gereedschap in houten kist

Sneeboer
Verzorgingsset voor gereedschap in houten kist
  € 94,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Goed verzorgd gaat langer mee

  En omdat dit het geval is, bieden wij hier de benodigdheden voor het schoonmaken en verzorgen van tuingereedschap in een praktische set. De messing borstel kan worden gebruikt om vuil en vuilresten van functionele onderdelen te verwijderen. De handige vijl kan worden gebruikt om de geslepen randen van spades en paardenbloemsnoeiers in goede staat te houden, en tenslotte verzorgt de lijnolie, aangebracht in dunne lagen, houten handvatten en beschermt stalen onderdelen tegen roest. Sneeboer, de gereedschapsmaker uit Nederland en fabrikant van veel tuingereedschap in ons assortiment, adviseert om tuingereedschap met lijnzaadolie te behandelen voordat het voor het eerst wordt gebruikt - zo blijft er minder aarde aan de gereedschapskoppen kleven en drogen het handvat of de steel niet uit. Dit is een andere maatregel om de levensduur van uw gereedschap te verlengen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17401

   Borstel van beukenhout met messing rand, handvijl van beukenhout met slijpvlak van siliciumcarbide (korrel 100, hardheid N/O), katoenen doek. Een flesje lijnzaadolie is bij de set inbegrepen. Geleverd in een elzenhouten kistje (L 28 x B 15 x H 6 cm). Totaal gewicht 1,2 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen