Menu
Guthmann

Verjaardagsketting met hanger Hart

Guthmann
Verjaardagsketting met hanger Hart
  € 799,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Guthmann's klassieker. Voor de verjaardag

  Twee verjaardagen hebben het juweliersbedrijf Guthmann ertoe aangezet deze klassieker nieuw leven in te blazen: Enerzijds gaf markgraaf Karl Friedrich von Baden in 1767 toestemming om in Pforzheim een klokken- en juwelenfabriek te vestigen - en legde daarmee de basis voor de toekomst van Pforzheim als goudstad. Anderzijds vierde de fabriek, die nu wordt geleid door de achterkleinzoon van de oprichter, in 2017 haar 111e verjaardag.

  Nieuwe editie. Met gerecycleerde diamanten

  Guthmann produceerde het gouden hart van de jaren 1950 tot de jaren 1990, en het is verreweg het meest gezochte stuk van de traditionele manufactuur. De nieuwe editie van de hanger in 750 goud is aan de voorzijde versierd met een gerecycleerde briljant geslepen diamant van 0,01 karaat (1 punt) in een stervormige zetting. De gerecycleerde stenen zijn gezet uit oude goudaankopen, schoongemaakt, gesorteerd en opnieuw beoordeeld - door hun hardheid vertonen echte briljantgeslepen diamanten geen krassen of beschadigingen. De voor- en achterkant van de hanger zijn gematteerd. De lengte van de ketting is in drie stappen verstelbaar: op 45, 42 en 38 cm.

  Juwelen uit Pforzheim. Martin Guthmann

  Hoogwaardige juwelen betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen - met dat doel voor ogen richtte goudsmid Martin Guthmann in 1906 zijn juwelenfabriek op. Vandaag, in de vierde generatie geleid door zijn achterkleinzoon, produceert het familiebedrijf nog steeds volledig in de juwelen- en goudstad Pforzheim. In de fabriek worden gewalste, gestanste, getrokken en gegoten onderdelen met de hand in kleine series geassembleerd. In het ontwerp worden onder meer oude sieraadvormen en ornamenten uit de eigen geschiedenis verwerkt: ze worden gegoten en - met behulp van historische fabricagetechnieken - overgebracht naar onze tijd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23423

   750 goudstukken. Met een gerecyclede 1-punts diamant. Gemaakt in Duitsland. lengte 38-45 cm. Hanger hoogte 1 cm, breedte 1 cm. Gewicht 3 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen