Menu

Vergrootglas Aanzetstuk Batterij Zaklamp

Vergrootglas Aanzetstuk Batterij Zaklamp
  € 12,90
  € 8,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor precisie-ambachtslieden, nieuwsgierigen en verzamelaars

  De Acculux kon altijd al worden aangevuld met deze zesvoudige vergrotingsloep, die goed van pas komt op de meest uiteenlopende gebieden, van materiaaltesten tot numismatiek en filatelie tot natuurobservatie en huisartsgeneeskunde.

  Goede dingen beter gemaakt. Met LED

  De onderscheidingen maken de weg vrij voor 's werelds eerste zaklamp die kan worden opgeladen via een stopcontact, uit 1958 - vermoedelijk dankzij het ontwerp, dat moeilijk te overtreffen is in termen van eenvoud en bruikbaarheid. In het licht van de alomtegenwoordige warboel van oplaadkabels is de Acculux een verfrissend eenvoudig apparaat dat eigenlijk (en niet alleen door uitleg) voor zichzelf spreekt. In tegenstelling tot het oorspronkelijke model gebruikt dit model een LED voor (navenant helderder) licht, dat bovendien een langere gebruiks- en levensduur heeft dan een gloeilamp. Wij hebben de LED-versie vervaardigd in de slagvaste behuizing van het origineel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41188

   Gemaakt van plastic. Ø 2,5 cm, L 3,5 cm. Gewicht 6 g. Zonder zaklamp.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu