Menu

Veganistische damespantoffel

Cognac
Veganistische damespantoffel
Cognac
  € 79,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ezel. Veganistisch

  Deze zomerse muilezel is veganistisch. Het bovenmateriaal is van microvezel, de voering en de binnenzool zijn van PET. Een anatomisch gevormd voetbed van kurk en latex zorgt voor comfortabel lopen en staan, zelfs gedurende vele uren. De geprofileerde buitenzool van schokabsorberend EVA geeft goede grip en verhoogt het draagcomfort.

  Grand Step Shoes. Een stap verder

  Al meer dan 25 jaar staat Grand Step Shoes voor comfortabele schoenen die duurzaam en tegen eerlijke voorwaarden zijn geproduceerd van natuurlijke materialen. Het label, dat werd opgericht in Mainz en nu is gevestigd in Pirmasens, hecht veel waarde aan het testen en certificeren van de gebruikte materialen. Daarom volgt Grand Step Shoes de richtlijnen van de GOTS (Global Organic Textile Standard) en het IVN (International Association of the Natural Textile Industry). In de productie werkt Grand Step Shoes al jaren samen met dezelfde partners en staat in nauw, persoonlijk contact met de fabrieken, vaak kleine familiebedrijven, in Europa en Vietnam. De naleving van een internationaal erkende "gedragscode" garandeert dat de mensen die er werken onder eerlijke omstandigheden en tegen een passend loon werken. Deze criteria gelden ook voor de bedrijven die bij de gehele leveringsketen betrokken zijn. Met zoveel zorg voor de productie is het geen verrassing dat Grand Step Shoes net zo nauwgezet is als het gaat om draagcomfort - ondersteund door diepgaande kennis van de anatomie van de voet en geschikte materialen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 207115

   Bovenste polyester (microvezel). Voering en binnenzool van polyethyleentereftalaat (PET). Anatomisch gevormd voetbed van kurk en latex. Buitenzool van ethyleenvinylacetaat (EVA). Gemaakt in Spanje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu