Menu

Valera haardroger

Exclusief
Valera haardroger
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Soms zijn het de kleine dingen die vreugde brengen, zelfs met alledaagse producten zoals een haardroger die sommige mensen bijna elke ochtend in hun hand houden. De versie zonder de zwart gelakte grille beviel ons beter dan de gelakte versie die Valera al langer in het gamma heeft. Nauwelijks hadden we de fabrikant hierover ingelicht of Valera produceerde voor ons een versie met een zilveren metalen rooster, dat je nu exclusief bij Manufactum kunt krijgen.

  Haardroger. In professionele kwaliteit.

  Deze haardroger komt uit Zwitserland, waar de fabrikant Valera zich sinds de oprichting van het bedrijf in 1955 uitsluitend toelegt op haarverzorgingsapparaten en nauw samenwerkt met professionele kappers. De stevige metalen behuizing van deze haardroger is uitgerust met een duurzame commutatormotor, die gewoonlijk wordt gebruikt in krachtige professionele apparaten. De verwarmingsdraad is niet spiraalvormig maar golfvormig en is nauwkeurig en direct gemonteerd op de drager van micaniet - een klassiek materiaal dat bestand is tegen temperaturen van 400-500 °C zonder schade. Dit garandeert een gelijkmatige temperatuurverdeling en dus een langere levensduur van het verwarmingselement. Een in de haardroger geïntegreerde ionengenerator splitst de moleculen van de aangezogen lucht en zet ze om in negatieve ionen, die met de verwarmde lucht in het haar worden geblazen, waar ze ervoor zorgen dat de waterdruppels worden verneveld: een deel van de druppels wordt door het haar opgenomen, terwijl het resterende water sneller verdampt. Het voordeel: het haar wordt veel korter blootgesteld aan hete lucht. Extra met toermalijn beklede componenten versterken dit effect, omdat het mineraal bij hoge temperaturen elektrostatisch geladen wordt en ook negatief geladen ionen produceert.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 26606

   Metalen behuizing van verchroomd staal. Plastic handvat en achterdeksel. 6 temperatuur/luchtstroom-schakelcombinaties. Vermogen 2.000 W. Koude lucht knop. Verwijderbare metalen filter. Behuizing 22 × 21,5 cm, mondstuk Ø 9 cm. Gewicht 1 kg. Kabellengte 2,8 m. Geleverd met een golvend mondstuk en diffusor. Veiligheidsstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten