Menu

Vaas hars kristal bolvormig klein opaal wit

Nieuw
Vaas hars kristal bolvormig klein opaal wit
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Bloemenvazen. Van gelaagd glas

De volgende vazen zijn gemaakt op Glasmanufaktur Harzkristall. Zij worden daar gemaakt van kristalglas, dat bij de glasblazer met een dunne laag wit opaalglas wordt overgoten en tot een bol wordt gevormd. Dit wordt dan bedekt met echt gekleurd glas en in de uiteindelijke vorm geblazen. Het gevangen opaalglas gloeit bijzonder intens. Alle vazen zijn handgemaakt, (lichte) maatafwijkingen zijn daarom altijd mogelijk.

Productinformatie

Artikel nummer 23406

De klassieke vorm voor kleinere ronde boeketten. Mondgeblazen in overlay techniek. Opaalwit van binnen en buiten. Hoogte 18 cm, Ø 13,5 cm. Gewicht 1.300 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu