Menu

Tuinverlichting Keramisch

Natuur
Tuinverlichting Keramisch
Natuur
  € 349,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Multi-getalenteerd. Mobiele tuinverlichting

  Een staande lamp met een voet van vorstvrij keramiek, gebakken op 1.250 °C, waarop een koepel van opaalglas zit. De armatuur heeft een 4,8 m lange rubberen steekkabel en een tegen water beschermde contactdoos in de voet: hierdoor kunnen meerdere armaturen in serie worden aangesloten en in zijn functie als mobiel buitenstopcontact kunnen ook andere apparaten worden aangesloten. De voet van de armatuur heeft een uitsparing voor de kabel, zodat deze altijd plat op de grond staat.

  Garantievoorwaarden van de fabrikant

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 74372

   De glazen koepel geeft een zacht licht dat een straal van maximaal 5 m intensief verlicht. Sokkel in ongeglazuurde keramiek of in keramiek met mangaanglazuur. Hoogte 26,5 cm, Ø 26,5 cm. Gewicht 7,3 kg. E27 fitting (max. 60 W). IP 43. Geleverd zonder lamp. Beschermende contactstekker (type F).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu