Menu
EcoFurnNet Oy

Tuinbank Lariks Hout

EcoFurnNet Oy
Tuinbank Lariks Hout
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Eenvoudige tuinbank

  De bank van larikshout is zeer eenvoudig en past, als er grotere aantallen gasten worden verwacht, onopvallend als aanvulling of als reserve zelfs in de eetkamer. Het is gemakkelijk te monteren, want er is zelfs geen gereedschap voor nodig. De constructie van houten latten, dwarsbalken en voeten wordt ondersteund door de twee henneptouwen. Met behulp van de bijgevoegde sjorringen kunnen deze touwen min of meer worden gespannen - zeer strak als de grond vlak is en vrij losjes als oneffenheden, zoals op het gazon, moeten worden gecompenseerd.

  Opmerkelijke constructies. Ervaren in assemblage

  Neem: een aantal massieve latten van larikshout, gebeitst of onbehandeld, plus een aantal sterke henneptouwen. En voeg ze samen om deze eenvoudige tuinmeubelen te maken. De meubels zijn afkomstig van een Fins-Estlandse coproductie, waarvan de makers samenwerken met een houtleverancier aan de andere kant van de Oostzee. Er wordt alleen Noords hout gebruikt dat, als het al niet afkomstig is van gecertificeerde opstanden, ten minste wordt gekapt in regionaal gecontroleerde teeltgebieden. Over lariks moet worden gezegd dat het hout ervan zeer duurzaam is en niet erg gevoelig voor vocht. Na verloop van tijd zal het echter de typische vergrijzing vertonen, die u kunt verminderen door af en toe een geschikt verzorgingsproduct aan te brengen. Onze leverancier raadt aan de larikshouten meubelen regelmatig met een vochtige doek of een zachte borstel te reinigen en voor de winter op te bergen.

  Let op:

  Larikshout is zeer harsrijk en kan onder bepaalde omstandigheden vlekken achterlaten op kleding of op gevoelige oppervlakken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34732

   Acht liggende latten, vier dwarsbalken en voeten, twee vaste sjorringen en tien afstandhouders van larikshout (herkomst Siberië), gebeitst. Twee touwen van hennep. Gemaakt in Estland. Gemonteerde lengte 120 cm, breedte 38 cm, hoogte 45 cm. Gewicht 10 kg. Max. belasting 140 kg. Montage- en onderhoudsinstructies zijn bijgevoegd.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen