Menu

Travel hangmap

Travel hangmap
Travel hangmap
Travel hangmap
€ 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Orde in beweging. Verplaatsbare hangmappen

Wij hebben een versie van een hangmap die geschikt is voor reizen, ontwikkeld door Leitz, waarvan we tot voor kort niet wisten dat we hem misten. Het heeft intrekbare railuiteinden, een etiketlipje en een elastische sluiting op basis van het principe van hoekspanvouwen. Hierdoor is de map ideaal om mee te nemen in een aktetas of aktetas. In tegenstelling tot het standaardmodel wordt onze map niet bedrukt en is hij bovendien voorzien van kikkers om te voorkomen dat de inhoud aan de korte zijden eruit valt.

Productinformatie

Artikel nummer 88830

De eindstukken van de rails en de etiketlipjes zijn uittrekbaar, en hij kan worden gesloten als een hoekomslag via een elastische sluiting.
Map gemaakt van mat zwart, onbedrukt 320 g manilla karton. Met kikker, elastiek en intrekbare stalen rails.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu