Menu

TKPro vacuümkan roestvrij staal geborsteld

Inhoud 0,75 l
TKPro vacuümkan roestvrij staal geborsteld
Inhoud 0,75 l
€ 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor op kantoor en onderweg. Klean Kanteens® plasticvrije zuigkan

De markt biedt een overvloed aan goede vacuümflessen van roestvrij staal, maar er zijn er maar weinig die het helemaal zonder kunststof stellen. In de meeste gevallen zijn delen van het handvat en de beker van plastic, en de dop is vaak geheel van plastic. De TKPro-vacuümkannen van Klean Kanteen® zijn daarentegen volledig plasticvrij. De Amerikaanse fabrikant heeft een sluiting ontwikkeld die volledig uit roestvrij staal bestaat. Bovendien zorgt een smalle siliconenring voor blijvende dichtheid. Bovendien maakt de brede TK Closure™ binnendraad met 360° doorstroming het morsvrij schenken in elke positie van de open sluiting mogelijk.

Klean Kanteen® vervaardigt de kan en de beker uit het gebruikelijke massieve 18/8 roestvrij staal. Beide zijn dubbelwandig en vacuüm geïsoleerd, zodat de kan zijn inhoud tot 28 uur warm of tot 90 uur koel houdt. Het elektrolytisch gepolijste oppervlak van de roestvrijstalen binnenkant blijft smaakneutraal en is gemakkelijk te reinigen. En met zijn eenvoudige, strakke design staat de TKPro-zuigkan ook goed op de schrijf- of eettafel.

Klean Kanteen®. De Californische weg naar herbruikbare

Het Californische familiebedrijf Klean Kanteen® biedt met zijn roestvrijstalen verpakkingen schone alternatieven voor wegwerpbekers en -flessen. Wat begon met een drinkfles is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een breed repertoire van containers voor het vervoer van voedsel, gemaakt zonder aluminium en bisfenol-A (BPA), maar van smaak- en reukloos roestvrij staal. In tegenstelling tot aluminium en plastic reageert roestvrij staal, als inert materiaal, niet chemisch met voedsel en laat het geen deeltjes los. Vaten van roestvrij staal zijn uiterst stabiel en duurzaam, en ook hier hebben ze een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp. De artikelen worden in China geproduceerd door Klean Kanteen® en de productielocaties worden regelmatig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de milieuvriendelijke normen en de richtlijnen voor eerlijke arbeid van Klean Kanteen® worden nageleefd. Als lid van "1% for the Planet" schenkt Klean Kanteen® ten minste één procent van zijn omzet aan milieubeschermingsprojecten of de bevordering van onderwijs door non-profitorganisaties. Begin 2020 heeft de onderneming zich aangesloten bij de non-profitorganisatie "Climate Neutral" om klimaatneutraal te worden. Dit moet worden bereikt door een combinatie van emissiereductie en -compensatie. Een eerste stap die zichtbaar is voor de klant, is het wegwerken van de verpakking.

Niet alle staal is hetzelfde

Klean Kanteen® gebruikt enkel 18/8 roestvrij staal, en dit ook in een dikkere dikte, waardoor de producten van Klean Kanteen® aanzienlijk robuuster zijn dan vele andere roestvrijstalen vaten. Ze kunnen tegen een stootje, maar zijn toch licht genoeg voor gebruik op de weg. Ook de schroefdraad is grotendeels van roestvrij staal. Dit draagt bij tot de duurzaamheid van de vaten. De flessendoppen zijn voorzien van afdichtingen van siliconen, die ook in de medische technologie worden gebruikt.

Ronde hoeken. Brede draad.

Om ervoor te zorgen dat de containers lang gebruikt kunnen worden, moeten ze ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Klean Kanteen® vervaardigt ze daarom met afgeronde "hoeken" en gladde, brede draden. Binnenin is het oppervlak geëlektropolijst en zo glad dat vuil zich niet gemakkelijk kan hechten. En als er toch iets aan de binnenkant droogt, is het dankzij de brede openingen gemakkelijk te bereiken. Nog een praktisch kenmerk: de roestvrijstalen bakken kunnen in de vaatwasmachine worden gewassen.

Productinformatie

Artikel nummer 39153

Roestvrij 18/8 roestvrij staal, dubbelwandig en vacuüm geïsoleerd. Elektrolytisch gepolijst oppervlak binnen, geborsteld oppervlak buiten. Roestvrij stalen schroefdop, siliconen afdichting. Vaatwasmachinebestendig. Gemaakt in China.
Inhoud 0,75 l. Ø 8,7 cm, hoogte 25,5 cm. Gewicht 620 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu