Menu

Theedoek blad print

Natuurlijk donkergroen
Nieuw
Theedoek blad print
Natuurlijk donkergroen
19,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Het geritsel van bladeren in de keuken.

Deze keukenhanddoek is geweven van iets grover linnen garen en is daardoor geschikt voor het drogen van zowel de vaat als de handen. Het linnen komt uit Litouwen en is voorgewassen, zodat het slechts een beetje krimpt en al iets gemakkelijker vast te pakken is. Het patroon van bladeren en varenbladeren is van de hand van Dorothee Lehnen, in wiens atelier in Hannover de stof ook met de hand wordt geconfectioneerd en gezeefdrukt. De print en de kleur kunnen daarom per sjaal licht verschillen. De kleuren zijn gecertificeerd volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat het doekje zonder aarzelen in de keuken en de badkamer kan worden gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 19175

100% linnen. Oorsprong Litouwen. Basisgewicht 265 g/m2. Gemaakt in Duitsland.
70 × 47 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu