Menu

Telescoopstang aluminium

Tweedelig
Telescoopstang aluminium
Tweedelig
  Tweedelig
  € 34,90
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Telescopische stangen met excentrische klem. Van Solingen.

  De verschillen: ze zijn gemaakt van geanodiseerde, hoogfrequent gelaste aluminium buizen, komen uit Solingen, en de fabrikant heeft het patent op het door hem ontwikkelde technisch intelligente excentrische klemsysteem, waarmee de stangverlengstukken continu op de gewenste lengte worden vastgezet. Deze houdt extreem stevig vast, is gemakkelijk en snel los te maken en kan niet te strak worden aangedraaid of vastlopen (zoals vaak gebeurt bij de vergrendeling van conventionele telescopische geleiders). De afneembare universele plastic kegel of de 1/4" buitendraad eronder dienen om de apparatuur vast te houden. De plastic kegel accepteert alle hulpstukken die eindigen met een open tuit. Een bevestigingshoek en een adapter voor gangbare bezemsteeldraden zijn afzonderlijk verkrijgbaar.

  Dit hulpstuk past:

  De plastic kegel accepteert alle hulpstukken die eindigen met een open tuit, bijvoorbeeld de hulpstukken voor glazenwassen en een appelplukker met katoenen zak.

  Productinformatie

  Artikel nummer 79471

   Van Noordrijn-Westfalen. Met verwijderbare plastic kegel en 1/4'' messing buitendraad. Buis Ø 25 mm. Geleverd zonder bezem.
   Tweedelige telescoopstok: lengte 1,17-2 m. Gewicht 560 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu