Menu

Teemu Järvi print

Beer
Teemu Järvi print Beer
Teemu Järvi print
Beer
Beer
29,90 €
24,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar

Algemene informatie

Finland zendt zijn groeten. Met illustraties van Teemu Järvi.

De Finse illustrator Teemu Järvi vindt de motieven voor zijn prenten, ansichtkaarten en kalenders tijdens zijn trektochten door zijn bosrijke thuisland. In tegenstelling tot wetenschappelijke voorstellingen, tekent hij wilde en huisdieren zoals hij ze zelf waarneemt in wat meestal slechts een zeer kort moment van ontmoeting is. Daarbij maakt hij ze volledig los van hun omgeving en concentreert hij zich zowel op hun uiterlijke verschijning als op hun aard. Dit zuiver subjectieve gezichtspunt resulteert niet alleen in een even subjectieve weergave, maar ook in een rationeel niet gemakkelijk verklaarbare component die het karakter van de dieren weergeeft.

Ook in zijn keuze van tekengereedschap concentreert Järvi zich op het elementaire: Hij tekent uitsluitend met zwarte inkt en zelfgemaakte tekenpennen, die hij uit riet snijdt (niet uit bamboe, zoals gebruikelijk is). Het gebruik van natuurlijke materialen is ook een uiting van zijn diepe verbondenheid met de Finse natuur, die voor Järvi sinds zijn kindertijd zowel een creatieve kosmos als een oase van rust is geweest - en des te belangrijker en waardevoller voor de volwassen stadsbewoner.

De prenten, ansichtkaarten en kalenders die wij aanbieden zijn van de series Forest Greetings, River Greetings, Arctic Greetings, Fox Tales en Best Friend.

Productinformatie

Artikel nummer 201954

Print met een motief van Teemu Järvi, drie om uit te kiezen: beer, uil of hert. Offsetdruk op crèmekleurig ongestreken papier. Formaat 30 × 40 cm, geschikt voor onze foto rail 30 cm. Gemaakt in Finland. Levering zonder schilderijrail.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu