Menu

Tandenborstel tabs

Sage
Nieuw
Tandenborstel tabs
Sage
  Sage
  € 8,90Basisprijs: € 68,46/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Milieuvriendelijk tandenpoetsen. Plasticvrij

  Helemaal geen plastic verpakking: er zijn maar een paar alternatieven voor tandpasta in plastic tubes. Een daarvan zijn deze milieuvriendelijke en praktische tandpastatabs van Hydrophil. Omdat ze niet pasteus of poederig zijn, zijn ze ook perfect voor op reis: Er lekt niets uit en ze kunnen zelfs mee in de handbagage in het vliegtuig. Ze besparen ook ruimte, want in plaats van een hele pot te nemen, kun je gewoon de hoeveelheid tabs nemen die je nodig hebt. Beide soorten tandenborsteltabletten zijn vrij van ftalaten, parabenen, siliconen en natuurlijk microplastics. Het gebruik is heel eenvoudig: plaats een tandenborsteltablet tussen de snijtanden en kauw tot er een licht schuim ontstaat (ze schuimen veel minder dan u gewend bent), maak vervolgens de tandenborstel vochtig met water en poets uw tanden zoals gewoonlijk.

  Wij bieden twee smaken aan: Salie met fluoride - geeft een frisse adem en smaakt aangenaam naar kruiden. Het salie-extract verzorgt ook het tandvlees. Munt-citroen (zonder fluoride) - zorgt voor een frisse kick in de ochtend. Het extract van de monkfruitplant geeft de tandenborstels een aangename zoetheid.

  Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

  "Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het Hamburgse bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en uit een blogpost van Sebastian over het onderwerp "waterverbruik in de textielproductie" het idee om zelf producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen groeien zonder kunstmatige irrigatie en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen achterlaten in het grondwater. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn assortiment snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer? Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil gedoneerd aan de non-profit vereniging Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203922

   Gemaakt in Duitsland. 130 stuks in een glazen pot met aluminium deksel
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu