Menu

Tafelblok

Checklist
Tafelblok
Checklist
  Checklist
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Haak aan. Notities, checklist en weekplan in padformaat

  Naast de gebruikelijke gelinieerde en gekwadrateerde regels, die ook geschikt zijn voor korte brieven of berichten, bieden wij de notitieblokken ook aan in A5-formaat met een checklist en weekschema. Zo kunt u to-dos duidelijk opschrijven, over de week verdelen en eventueel aan betrokkenen geven (of de voltooiing van de afzonderlijke taken controleren door de vakjes aan te vinken). De sterke kartonnen rug van de blocnotes grijpt het papier aan de bovenkant vast als een klem en zet de bladzijden zo stevig vast dat ze bij het afscheuren bij de perforatie (en niet bij de lijmverbinding) worden uitgescheurd.

  Representatief in het dagelijks leven. Briefpapier uit Japan en Zuid-Korea

  De hoge kwaliteit van Japanse schrijfwaren - waarvan onze catalogi al vele jaren profiteren - heeft ook te maken met het feit dat het Japanse schrift mechanisatie door schrijfmachines moeilijk maakte. Hoewel de eerste modellen schrijfmachines aan het begin van de vorige eeuw beschikbaar waren, bleken zij uiterst moeilijk te gebruiken als men niet alleen het Japanse syllabische schrift, maar ook de in Japan gebruikelijke Chinese karakters ("kanji") wilde gebruiken. Zo was het tot de invoering van de kantoorcomputer nog steeds gebruikelijk om zakelijke brieven met de hand te schrijven, en om redenen van representativiteit werd hoogwaardig schrijfmateriaal gebruikt. In Japan is de passie voor het handschrift tot op de dag van vandaag blijven bestaan, ook al is het niet voor representatieve correspondentie, maar voor alledaagse notities. En ook elders in de Oost-Aziatische regio blijft een bijzondere affiniteit bestaan voor geselecteerd briefpapier. Deze worden vaak gekenmerkt door fijn, glad ongecoat papier met discrete regels - dit is te danken aan het nog steeds zeer wijdverbreide gebruik van fijnloodstiften, die hun waarde hebben bewezen wat betreft de herkenbaarheid van de complexe karakters. Voor ons kantoorassortiment hebben wij enkele van dergelijke hoogwaardige schriften, notitieblokken en kalenders uit Japan en Zuid-Korea verzameld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 34643

   Blocnote van 120 bladzijden met afscheurperforatie in het formaat 20 × 14 cm. Zacht wit ongestreken papier (100 g/m²). Perfecte binding. De schrijfblokken zijn gemaakt in Zuid-Korea en hebben een etiket in het Engels.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu