Menu
Form and Refine

Tafelblad eiken fineer

125 x 68 cm
Form and Refine
Tafelblad eiken fineer
125 x 68 cm
  € 489,00
  € 229,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Vrije keuze van tafel en plaats

  Het feit dat het tafelframe en het blad niet noodzakelijk een vaste eenheid hoeven te vormen heeft verschillende voordelen. Het meest praktische is zeker dat een tafel die uit losse onderdelen kan worden samengesteld, kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte, functionele eisen of zelfs voorkeuren, terwijl hij toch variabel blijft. Als de ruimte beperkt is of als ruimtes multifunctioneel worden gebruikt en er op korte termijn veel werkruimte of een andere eettafel nodig is, blijken losse tafelbladen en frames even ruimtebesparend en ruimtebesparend, omdat ze snel kunnen worden opgezet voor tijdelijk gebruik, snel kunnen worden afgebroken en gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. En tenslotte is soms alleen de tegenhanger nodig omdat een tafelblad of (geërfde) tafelschragen al beschikbaar zijn. Voor deze gevallen bieden wij de tafelschragen en tafelbladen van de fabrikant Form & Refine apart aan. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen, ook wat betreft grootte en ontwerp.

  Het tafelblad. Eén voor vele doeleinden

  De kern van het tafelblad is stevig gemaakt van gelijmd grenen, eiken gefineerd en rondom geolied. Wij bieden ze aan in drie maten, die kunnen worden gecombineerd met de tafelschragen van dezelfde fabrikant (of uw eigen, reeds bestaande) om tijdelijke of permanente tafels te creëren voor de meest uiteenlopende doeleinden: van een kleine werktafel voor het thuiskantoor tot een heuse eettafel voor acht personen.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206108

   Tafelblad (dikte 2,5 cm) van verlijmd grenenhout (herkomst Denemarken), rondom gefineerd met eikenhout en geolied. Gemaakt in Denemarken. Levering zonder tafelschragen.
   125 × 68 cm. Gewicht 10,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen