Menu

Tafel en bank BTB Frame

(1 paar - zonder plaat)
RAL 7021 Zwartgrijs
Tafel en bank BTB Frame
(1 paar - zonder plaat)
RAL 7021 Zwartgrijs
  € 239,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Veelzijdig meubel, mooie bank en slanke tafel: BTB is alles in één, want in een oogwenk veranderen de onderdelen ervan van een bank in een tafel. Hoe werkt het? Het frame, dat in een handomdraai onder het blad (niet meegeleverd) kan worden geklikt, kan met de korte poot worden gebruikt als frame onder een bank op de gebruikelijke zithoogte en met de lange poot als frame voor een slanke tafel. Op die manier vervult een bank uit de BTB-elementen op elegante wijze zijn functie als zitplaats en opbergruimte in gangen. Een groep van twee banken en een tafel fungeert als eethoek op het balkon. En dankzij de stapelbaarheid, robuustheid en weerbestendigheid van zowel de bladen als de frames is BTB een beproefde oplossing, overal waar veel banken en tafels moeten worden geplaatst - ruimtebesparend en gemakkelijk te hanteren. Als een breder tafelblad nodig is, kunnen de bladen aan de lange zijden met elastiekjes aan elkaar worden bevestigd. BTB is dus veel meer dan hoogwaardige biertuinmeubelen. Michael von Matuschka is de ontwerper van BTB. Als architect in Berlijn werkt hij ook aan de realisatie van experimentele woningbouwprojecten. Een van de projecten is getiteld "Mixing Possible" - ook een passende werktitel voor het BTB-meubelproject. Alle benodigde hulpstukken zijn bij levering onder het blad gemonteerd. Wij leveren bevestigbare voetjes voor de frames om gevoeligere oppervlakken te beschermen.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 14378

   Afmetingen: B of H 42,3 × D 30 × B of H 70,3 cm, insteekvoetjes Montagehoogte 0,5 cm
   Gewicht: ca. 4,2 kg (set)
   Materiaal: Staal, elektrolytisch verzinkt resp. staal, elektrolytisch verzinkt en gepoedercoat; insteekvoeten: polypropyleen
   Design: Michael von Matuschka
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu