Menu

Taartring met handvat Roestvrij Staal

Taartring met handvat Roestvrij Staal
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Van de bakkerij

  Dit bakkersgerei is vervaardigd uit roestvrij staalplaat in de juiste plaatdikte (0,5 mm) door een gespecialiseerd bedrijf in Kraichgau. De fabriek bestaat al sinds 1948, en handwerk maakt nog steeds een groot deel van de productie uit - duidelijk zichtbaar in de kwaliteit van de afwerking en de maatvastheid van de frames. Onze fabrikant levert zijn producten anders alleen aan de vakhandel.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41534

   Verstelbaar en gemaakt met een gladde binnenkant. Gemaakt van roestvrij staal 18/10. Voor taarten Ø 17-30 cm. Hoogte 7 cm. Gewicht 230 g. Kan in de vaatwasser gereinigd worden.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu