Menu
Casalinghi S.T.O.

Suikerstrooier glas

Klein
Casalinghi S.T.O.
Suikerstrooier glas
Klein
  Klein
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Goed zoeten

  Net als in de koffiebar - als je de shaker kantelt, druppelt de suiker door het buisje in het deksel in het kopje - hoe sneller, hoe meer. Maar let op: het is beter om eerst te controleren of het deksel goed op de geperste glasbak zit.

  Nooit uit de mode. Italië in de keuken

  Accessoires als de volgende zijn nog steeds te vinden op de tafels van bijna elke Italiaanse trattoria. Maar het feit dat deze suiker- en kruidenschuivers er net zo uitzien als vroeger is geen toeval. Want de fabrikant uit Piemonte produceert al sinds de jaren vijftig keukenartikelen van roestvrij staal en glas, waaronder deze klassiekers waarvan de vormen al tientallen jaren bewaard zijn gebleven. In deze kwaliteit zijn de gebruiksvoorwerpen veel meer dan nostalgische ornamenten - het zijn echte gebruiksvoorwerpen die bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik in een restaurant.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88220

   Deksel van roestvrij staal 18/10, onderste deel van geperst glas. Doseer cilinder in het deksel. De suikerstrooier is verkrijgbaar in twee maten. Levering zonder inhoud.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen