Menu

Strategiespel TAC

Strategiespel TAC
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Strategie en teamspel

  Bij zijn première in 2004 werd het luidkeels (maar terecht) aangekondigd als een "nieuwe klassieker": het doel van TAC, dat eenvoudige regels volgt maar strategisch veeleisend is, is het verplaatsen van vier stukken, voorgesteld door glazen knikkers, naar het eigen "huisje" (tot zover bekend); de weg naar het doel heeft echter speciale valkuilen die voor beginners al snel pijnlijk duidelijk worden: In plaats van een dobbelsteen bepalen speelkaarten de loopsnelheid, waarvan sommige de speler het recht geven tot perfide sabotagedaden, zoals het verwisselen van twee knikkers of het ongedaan maken van de laatste zet van de tegenstander. Tot overmaat van ramp vormen twee spelers een team dat alleen collectief kan winnen, wat een zekere mate van onbaatzuchtigheid, samenwerking en vooruitziendheid vereist en aanmoedigt.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76710

   Voor 2 tot 4 spelers. Vanaf 8 jaar. Spelbord (49 × 49 × 1,7 cm) van berkenmultiplex met gefreesde uitsparingen en gezeefdrukte ornamenten. 16 glazen knikkers, 104 speelkaarten, gedetailleerde instructies. Totaal gewicht 3,9 kg. Gemaakt in Duitsland (Erzgebirge).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu