Menu

Stempelinkt

Stempelinkt
  € 7,90
  € 2,50Basisprijs: € 71,43/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Gutenberg's stempelinkt

  Naast blanco stempels en rubberletters (die u in ons assortiment vindt) zijn stempelkussens en inkt onmisbare onderdelen van uw eigen huisdrukkerij met beweegbare letters. Deze laatste is afkomstig van Gutenberg, een fabrikant wiens naam niet alleen per se goed klinkt bij alles wat met drukwerk te maken heeft, maar die al zo'n 80 jaar accessoires voor stempelen en verzegelen produceert en ook een zekere faam kan opeisen voor zijn gompen (een lijmpen op basis van water en Arabische gom - ook die vindt u in ons assortiment).De zwarte stempelinkt op waterbasis, die over een groot oppervlak kan worden verspreid met het strooi-apparaat dat zich al heeft bewezen bij de gompen, is geschikt voor het (opnieuw) vullen van droge stempelkussens.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40838

   Stempelinkt op waterbasis voor het bedrukken van papier en karton. Inhoud is voldoende voor 20-30 vullingen van het niet-geïmpregneerde stempelkussen. Plastic flesje van 35 ml met strooier.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu