Breka

Stapeldoos esdoornhout

Hoogte 12 cm
Exclusief
Breka
Stapeldoos esdoornhout
Hoogte 12 cm
  Hoogte 12 cm
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Stapelruimte in de keuken

  Deze esdoornhouten kisten staan vormvast en veilig op elkaar, bij voorkeur op de keukenplank of in de bijkeuken, waar ze op zich weer een plankje vormen en plaats bieden aan alles wat u eraan wilt toevertrouwen. U kunt er zelfs groenten en fruit in bewaren, want de bodem van elke box bestaat uit een aantal iets bredere latten, waardoor een goede ventilatie van onderaf mogelijk is. Wanneer ze uit de stapel worden gehaald, kunnen de kratten zelfs worden gebruikt als dienbladen met een hoge rand en kunnen ze stevig worden vastgehouden door de omringende strips. Hun vakmanschap is opmerkelijk, want de zijpanelen zijn op de klassieke manier met vingerverbindingen om de hoek vastgezet (en niet gewoon gelijmd). De fabrikant in Slovenië gebruikt alleen hout van Europese oorsprong. Esdoorn is hiervoor bijzonder geschikt vanwege zijn hardheid en weerstand, onderhoudsarm als hij is.

  Productinformatie

  Artikel nummer 46316

   Esdoornhout onbehandeld. 4 plastic voetjes worden op het houten frame geschroefd. Deze kunnen verkleuring veroorzaken op gevoelige oppervlakken. Lengte 45 cm, breedte 30 cm. Wij bieden drie hoogtes aan en leveren elk 1 stuk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten