Menu

Sport Sneaker Sok Merino Wol

Antraciet rood
Sport Sneaker Sok Merino Wol Antraciet rood
Sport Sneaker Sok Merino Wol
Antraciet rood
22,90 €
15,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Sport sok. Gemaakt van merino wol

Een sportsok gemaakt van de fijnste gecertificeerde biologische merinowol, wat hier letterlijk het materiaal bij uitstek is. Het kan veel vocht opnemen, zorgt voor een aangenaam voetklimaat en ontwikkelt, in combinatie met transpiratie, een zuur milieu dat de ontwikkeling van bacteriën en schimmels belemmert. Uitgebreid luchten is dus voldoende na een sportactiviteit of een wandeltocht. De sokken zijn versterkt op de meer belaste plaatsen van de tenen, de hiel, de voetholte, de wreef en de achillespees. Het elastaangehalte zorgt voor een goede pasvorm. Omdat de fabrikant de merinowol afwerkt volgens het chloorvrije Nature-Texx-procédé, kan de sok in de machine worden gewassen.

Natuurlijke kwaliteit. Van Münsterland

Deze sokken worden in Münsterland gemaakt - door een bedrijf dat niet het slachtoffer is geworden van goedkope import omdat het zich in twee opzichten (en in de dubbele betekenis van het woord) heeft "gespecialiseerd": in de hoogste kwaliteit en in de beste materialen, die hier altijd natuurlijk zijn (en dat ook blijven bij de verwerking). Zoals zo vaak het geval is in de textielproductie, draagt een park van oude machines bij tot de superieure kwaliteit. Hier gaat het om 1950 cirkelbreimachines van het merk Bentley-Komet, die enerzijds in staat zijn materialen te verwerken waar de huidige machines op falen (bijvoorbeeld linnen), en anderzijds verschillende garens op gedifferentieerde wijze over de vorm te verdelen: versterkt waar de spanningen het grootst zijn, of twee verschillende garens voor de binnen- en buitenkant. Zwaardere sokken van betere kwaliteit zult u niet vinden: met een uitstekende pasvorm, van een ongekend comfort, en toch zwaar en duurzaam.

Productinformatie

Artikel nummer 28986

93% scheerwol, 7% elastaan. Gemaakt in Duitsland.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu