Menu

Spaghetti Aanzetstuk Italiaanse Pasta Machine

Spaghetti Aanzetstuk Italiaanse Pasta Machine
37,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Er gaat niets boven verse, zelfgemaakte pasta, en spaghetti is de discipline bij uitstek. Onze Italiaanse pastamachine maakt de verdere verwerking van het zelfgekneed pastadeeg veel eenvoudiger: het uitrollen van gelijkmatige, gladde deegbladen, die de basis vormen voor de productie van de verschillende soorten pasta, gaat met zijn hulp moeiteloos. Als het deeg van tevoren voldoende met bloem is bestoven, zal het niet aan de rollers kleven. Met het juiste professionele hulpstuk worden de deegbladen vervolgens omgetoverd tot de klassieke spaghetti.

Productinformatie

Artikel nummer 84317

Hulpstuk van verchroomd staal; het snijdt hele vellen deeg tot de klassieke ronde spaghetti van 2 mm Ø. Gewicht 770 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu